5 причин звільнитися та відкрити свою кав’ярню

Кава — це не стільки хоббі, скільки стиль життя. Тож, не варто шукати вагомих причин, аби звільнитися з нудної роботи та відкрити свою кав’ярню.
Але все ж таки ми зібрали для вас цілих п’ять аргументів, які переконають найбільших скептиків. І починаючи з цього тексту, ми будемо розповідати вам про каву як бізнес та стиль життя.

1. В Україні зараз кавовий бум
У Києві щомісяця відкривається декілька нових кав’ярень та корнерів, але й регіони поступово наздоганяють столицю. Філіжанку кави місцевого обсмаження можна випити й у Одесі, Харкові, Львові, Ужгороді та інших містах України!

2. Підвищується рівень культури споживання
Кавова культура зараз на неабиякому підйомі. Хоча досі ведуться битви за американо, гості кав’ярень все більше звикають до альтернативи. А такі чудернацькі напої як «експресо» вже майже не замовляють.

3. Відносно невеликі витрати на відкриття
Звісно, можна відкрити лакшері кав’ярню з повним фаршем, а можна бути скромнішим та облаштувати затишний корнер. В останньому випадку інвестиції повертатимуться довше, але й витрати на запуск будуть мінімальними.

4. Кав’ярня — це поле для експериментів
Праця у кав’ярні — це про постійний розвиток. Ви будете пробувати нові семпли, сто відсотків захочете самі навчитися варити еспресо та збивати молоко і, як знати, може і власноруч обсмажувати зерна. Не кажучи вже про розвиток таких скіллів як комунікація, управління та мультизадачність.

5. Кава — це бізнес
І про це не варто забувати. Поєднання смачної чашки та хорошого сервісу завжди будуть приваблювати ваших клієнтів та сприятимуть росту закладу, а згодом і мережі. Бажаємо успіхів!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.